Een culinaire beleving om van te genieten
Bij ons draait dineren om méér dan eten alleen — het is pure gastronomie.
Elke dag zetten wij in op fine dining, met een verfijnde keuken waarin smaak, beleving en vakmanschap centraal staan. Onze chef stelt dagelijks een 4-, 5- of 6-gangen suggestiemenu samen, waarin seizoensproducten en verrassende combinaties elkaar in perfecte harmonie ontmoeten. Laat je onderdompelen in een totaalervaring waar elk detail klopt — van de eerste amuse tot het laatste glaasje.
3-gangen verrassingsmenu
Op donderdagavond, vrijdagmiddag en zondag serveren we bovendien een 3-gangen verrassingsmenu met twee bijpassende wijnen. De ideale formule voor wie zich graag laat verrassen door het beste van de chef in een ontspannen sfeer.
À la carte
Liever zelf kiezen? Ontdek dan onze dagverse à la carte kaart, met gerechten die mee evolueren met de seizoenen en altijd bereid zijn met verse, kwaliteitsvolle ingrediënten.
De perfecte drankbeleving
Gastronomie draait om evenwicht — ook tussen gerecht en glas. Daarom bieden we drie zorgvuldig uitgewerkte begeleidingen aan:
Aangepaste wijnen – Een uitgebalanceerde selectie van wijnen die elke gang versterken en verfijnen.
Alcoholvrije paring – Een originele combinatie van huisgemaakte alcoholvrije dranken, vol smaak en elegantie.
Suggestiemenu
Suggestiemenu (november - december)
Hamachi tartaar / gepekelde dennennaald / koji / geroosterde amandel / dashi vinaigrette
§
Gnocchi geroosterde vitelotte / gestoofde spruit / dukkha / pastinaak fudge en vanille
§
Gegrilde Bloemkool veloute / coquille / gerookte amandel / bieslook olie en bloem *
§
Buikspek / saus achel dubbel / lak van appelstroop / knolseldercreme / mandarijn gel **
§
Lamskroon / ratatouille van het vuur / groene kruiden / sc vin rouge
of
Zeewolf / boemboe pepesan / zoete aardappel sambal / coco’s / gebrande geconfijte sjalot
of
Filet van hert / gepocheerde peer / veenbescompotte / schorseneer grand mere / bospaddestoel / wildsaus (+ 15€)
of
Wagyu A5 / pomme pont neuf / kropsla (+35€)
§
Pistache ijs / vijg gestoofd in port / financier / port reductie / clementine / groene appel compotte
of
"Smokey" Dame Blanche
of
Kaasbordje "De Kaastafel" (+ 9€)
Suggestiemenu
Viergangenmenu:
€74 per persoon
Aangepaste wijnen: €39
Bobarrangement €27
Alcoholvrije paring: €28
Vijfgangenmenu:
€85 per persoon
Aangepaste wijnen: €48
Bobarrangement €34
Alcoholvrije paring: €35
Zesgangenmenu:
€96 per persoon
Aangepaste wijnen: €56
Bobarrangement €41
Alcoholvrije paring: €42
Onze wijnarrangementen zijn inclusief dessertwijnen. De alcoholvrije paring is exclusief dessert paring.
Waterforfait: €5 per persoon
*1 menu per tafel *1 wijnarrangement per tafel
* Voor allergenen wend u tot één van onze medewerkers
*kruiscontaminatie kunnen we nooit voorkomen
* Door de samenstelling van onze gerechten worden deze niet aangepast om de volledige smaakbeleving te behouden.
A la carte
Voorgerechten
Buikspek Shar Siu € 21
Carpaccio "Oaked Style" € 24
Gerookte buratta € 21
Oesters (3 stuks / 6 stuks) € 14 / € 27
Hoofdgerechten
Schelvisfilet met wilde paddenstoelen en een fine champagnesaus € 37
Zeetong met groene kruiden, kappertjes en hazelnootboter € 44
Kalfskroon met pickles, bloemkool en mosterdsausje € 37
Filet pur met bloemkool, witlof en smokey béarnaise € 42
Wagyu A5 plus met peper, shii-take en yuzu kosho € 59
Dessert
Smokey Dame Blanche € 16
Tarte Tatin "Oaked Style" € 16
Sabayon € 16
Kaasbordje € 24